YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI KAYITLARI BAŞLADI

2024-04-03 00:00:00
İşareti : 12/5000-1158

İrtibat: gym@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda OSTİM OSB ve Gazi Teknopark iş birliğinde yürütülen "Yabancı Uyruklu Öğrencilere Yönelik Dış Ticaret Eğitim Program" başvuruları başlamıştır.

Program kapsamında düzenlenecek olan eğitimler lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi alan yabancı öğrenciler içindir. Yeterli kontenjan bulunmakta olup 30 Mayıs 2024 tarihi saat 17:00'ye kadar başvurular alınacak ve değerlendirme neticesinde programa seçilecek olan yabancı uyruklu öğrencilere e-posta ile bildirim yapılacaktır.

 

Eğitim 10-12 Haziran 2024 tarihleri arasında 3 gün sürecektir. Eğitim süresi günde 6 saat olup toplamda 18 saattir. Eğitim dili İngilizcedir.

Başvuru için: https://forms.gle/vyVCu1QLd7uEo9JK7

Dış ticaret eğitimi ile öğrencilere, ihracata açılmak için gereken asgari koşullar, ihracat mevzuatı, ihracat işlemleri için gereken belge ve sertifikalandırma sistematiği, ihracat alacaklarının güvenli tahsili yöntemleri ve bankacılık işlemleri, uygulamalı dış ticaret sözleşmeleri, ihracatı teşvik sistemi ve ülke çalışmaları başlıklarında konular aktarılacaktır.

Sorularınız için: Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi, ydo@ankaraka.org.tr ile iletişime geçmeniz hususunda bilgilerinize sunarız. 

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası



Ek Listesi