TÜRKİYE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ SEKTÖREL PAYDAŞLIK ÜYELİĞİ HAKKINDA DUYURU

2024-02-19 00:00:00
İşareti : 00000014/5000-609

İrtibat: uyeiliskileri@aso.org.tr

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden (TMB) Odamıza iletilen yazıda,  Odamız üyesi firmalar ile TMB üyelerinin mevcut işbirliğini daha da geliştirmek amacıyla Odamız üyelerinin "Sektörel Paydaş Üyesi" olabilecekleri belirtilmiştir.

Söz konusu üyelik ile ülkemizin önemli makine/ekipman ve yapı malzemeleri üreticileri ve hizmet sağlayıcılarını TMB'nin Sektörel Paydaşları arasına katarak Türk inşaat sektörüne uluslararası pazarda fark yaratmak ve Türk mal ve hizmet ihracatının artırılmasına katkı sağlamak üzere bir sinerji getirilmek istendiği vurgulanmıştır.

Bu çerçevede, TMB Sektörel Paydaşı olmak isteyen üyelerimizin ek 1'de yer alan ilgili yönetmelik dikkate alınarak ve ek 2'de yer alan başvuru formu doldurularak TMB'ye başvuru yapabilecekleri hususunu bilgilerinize sunarız.

Detaylı bilgi için:

Türkiye Müteahhitler Birliği Tel: 0312 441 19 32