TÜRKİYE-KKTC TİCARET ODASI FORUMU II. EKONOMİ KONFERANSI

2024-04-04 00:00:00
İşareti : 05/5000-1195

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda; TOBB ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında 3 Temmuz 2018 tarihinde imzalanan Mutabakat Zaptı ile kurulan "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu"nun Türkiye ile KKTC arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğü belirtilmektedir.

Bu kapsamda; 2019 yılında birincisi düzenlenen "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Ekonomi Konferansı"nın ikincisinin, 19 Nisan 2024 tarihinde İstanbul'da düzenlenmesi planlanmaktadır. Konferans kapsamında; KKTC'de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanısıra, çeşitli sektörel paneller ve devamında da iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Taslak programın en kısa sürede paylaşılacağı konferansa katılım ücretsiz olup https://anket.tobb.org.tr/#/anket/TURKIYE-KKTC-EKONOMI-KONFERANSI adresinde yer alan başvuru formunun en geç 15 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadar doldurulması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.