TÜRKİYE-KIRGIZİSTAN İŞ FORUMU

2024-02-05 00:00:00
İşareti : 05/5000-425

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, Türk-Kırgız Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle, 9 Şubat 2024 tarihinde TOBB ve DEİK işbirliğinde Türkiye-Kırgızistan İş Forumu ve ikili iş görüşmelerinin düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu İş Forumu Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sn. Akylbek Japarov'un teşrifleri ile TOBB Konferans Salonunda (TOBB İkiz Kuleler, Dumlupınar Bulvarı No:252) 11.00-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. İş Forumu'nun devamında ikili iş görüşmelerinin düzenlenmesi planlanmaktadır.

Kırgızistan tarafından iletilen Kırgız Firma listesi ekte yer almakta olup bahse konu etkinliğe katılım için https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turk-kirgiz-is-forumu adresinde yer alan kayıt formunun 7 Şubat 2024 saat 12.00'a kadar doldurulması hususunu bilgilerinize sunarız.