TÜRKİYE-KIRGIZİSTAN İŞ FORUMU

2024-01-19 00:00:00
İşareti : 05/5000-212

İrtibat: ihracatdestek@aso.org.tr

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, Türk-Kırgız Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 11. Dönem Toplantısı münasebetiyle 9 Şubat 2024 Cuma günü öğleden önce TOBB ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu işbirliğinde Ankara'da "Türkiye-Kırgızistan İş Forumu"nun düzenleneceği iletilmektedir.

Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Kırgız Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu Başkanı Sayın Akylbek Japarov'un teşrifleri ile TOBB merkezinde (TOBB İkiz Kuleler) gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu İş Forumuna, kamu kurum ve kuruluşları, farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarının katılımı öngörülmektedir. Etkinlikte iki ülke arasındaki iş ve yatırım imkânlarının değerlendirilmesi beklenmektedir. İş forumu programı ve Kırgız tarafı katılımcı listesi bilahare iletilecek olup bahse konu etkinliğe katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin https://anket.tobb.org.tr/#/anket/turk-kirgiz-is-forumu bağlantısında yer alan kayıt formunu 7 Şubat 2024 saat 13:00'e kadar doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Ayrıntılı bilgi: