TÜRKİYE-KAZAKİSTAN HÜKÜMETLERARASI KARMA EKONOMİK KOMİSYONU (KEK) TOPLANTISI

2024-03-06 00:00:00
İşareti : 05/5000-830

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Türkiye-Kazakistan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısının 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Kazakistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 14 Mart 2024 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar TOBB'a iletilmek üzere Odamıza (E-posta: dim@aso.org.tr gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.