SAVUNMA VE HAVACILIKTA ENDÜSTRİYEL İŞ BİRLİĞİ GÜNLERİ (ICDDA 2024)

2024-03-07 10:45:00
İşareti : 07/5000-851

İrtibat: gym@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) organizatörlüğünde, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve Ticaret Bakanlığı destekleri ile 17-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İş Birliği Günleri (ICDDA 2024) etkinliğinin ATO Congresium Ankara'da gerçekleştirilecektir.

ICDDA 2024 etkinliğine 50'nin üzerinde ülkeden savunma havacılık ve uzay alanlarında faaliyet gösteren firma, kurum/kuruluş davet edilmiş ve katılım teyitleri alınmaya başlanmıştır. Bu kapsamda etkinliğe katılmak isteyen Ankara Sanayi Odası üyesi firmaların ekte yer alan detaylı bilgide anlatıldığı şekilde OSSA'ya info@ostimsavunma.org.tr adresine mail yolu ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Söz konusu etkinliğe ait üyelerimize gelen davet yazısı ve etkinliğe ait detaylı bilgiler ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

2022 yılında gerçekleşen ICDDA etkinliğinin tanıtım filmine https://www.youtube.com/watch?v=o_eQsVZGl4I/  internet adresinden ve ICDDA ile ilgili detaylı bilgiye  https://www.icdda.com.tr/ internet adresi üzerinden erişilebileceği hususu bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası