RAIL+METRO ÇİN FUARI

2024-04-01 00:00:00
İşareti : 05/5000-1126

İrtibat: dim@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

Rail+Metro Çin Organizasyon Komitesi'nden alınan bir yazıda; Şanghay Uluslararası Ticareti Geliştirme Konseyi (CCPIT-Şanghay), Şangay Shentong Metro Grubu, Çin Yerel Demiryolu Birliği ve Şanghay Ulaşım Ticaret Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Rail+Metro Çin Fuarı'nın, 5-7 Haziran tarihleri arasında Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Rail+Metro Çin Fuarı, 2002 yılında Çin Ulaştırma Bakanlığı'nın öncülüğünde kurulmuş olup  geçtiğimiz 20 yılda, Çin ve Asya-Pasifik bölgesinde demiryolu ve kentsel raylı ulaşım endüstrisinde ticari tedarik ve kurumsal markaların genişletilmesi için önde gelen bir platform olarak ortaya çıkmıştır. Anılan fuar; Çin'de hem demiryolu hem de şehir içi raylı ulaşım sektörlerindeki teknolojik gelişmeleri sergileyen tek platform olma özelliğini taşımakta olup yedi ana temalı alanı, 10'dan fazla üst düzey forumu, 20'den fazla denizaşırı şehirden ve önde gelen 200'ü aşkın şirketten katılımları kapsayacaktır.

Söz konusu fuarın amacı, yerel ve uluslararası endüstri kurumları ve dernekleriyle işbirliği yaparak Çin Uluslararası Şehirlerarası ve Kentsel Toplu Taşıma Demiryolu Konferansı'nı (CIRC) kurmaktır. CIRC, bir dizi teknik foruma ilave olarak ana forum olan Global Rail Transit Corporation Konferansı'ndan (GRTCC) oluşmaktadır. Şanghay'da kalınan süre zarfında katılımcılara aşağıda listelenen organizasyonlar sunulabilmektedir:

1) Rail+Metro Çin Fuarı VIP Turu (5 Haziran)

2) GRTCC konferansı (5 Haziran) ve diğer teknik forumlara katılım

3) İş Eşleştirme Oturumu

4) Mal sahiplerine ziyaret (yer netleştirilecektir)

Söz konusu etkinlikle ilgilenen üyelerimiz için Rail+Metro Çin Fuarı 2024, GRTCC konferansı ve teknik forumların konularına ilişkin bilgiler ekte iletilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası