MESLEKİ YETERLİLİKLER İLE İLGİLİ GÖRÜŞ VE ÖNERİ TALEBİ

2024-01-18 00:00:00
İşareti : 12/5000-195

İrtibat: gym@aso.org.tr

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünden alınan yazıda, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) ile Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 31/10/2023 tarihinde imzalanan protokole istinaden özel eğitim ihtiyacı olan bireylere yönelik mesleki yeterlilik hazırlama süreci başlatıldığı belirtilmiş olup, söz konusu Protokol kapsamında, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce altı alanda yeterlilik hazırlanmıştır.

Bu kapsamda, https://orgm.meb.gov.tr/www/ozel-egitim-ihtiyaci-olan-bireyler-icin-meslekiyeterlilikler-hazirlandi/icerik/2633 bağlantısında yer alan mesleki yeterlilikleri inceleyerek görüş ve önerilerinizin ekte yer alan "Görüş ve Öneri Formu"na işlenmesi ve 06/02/2024 tarihine kadar Odamıza (E-posta: buse.yilmaz@aso.org.tr) gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.