KOSOVA HAKKINDA GÖRÜŞ TALEBİ

2024-02-13 00:00:00
İşareti : 05/5000-552

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen, Türkiye-Kosova 1. Dönem Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Toplantısı'nın 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde ülkemizde düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmekte ve söz konu toplantı hazırlıklarında kullanılmak üzere görüş talep edilmektedir.

Bu kapsamda, Kosova ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin olabilecek görüş ve değerlendirmelerinizin 14 Şubat 2024 tarihine kadar Odamıza (dim@aso.org.tr) bildirilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.