KONAKLAMA İNDİRİMLERİ

2024-03-26 00:00:00
İşareti : 00000014/5000-1059

İrtibat: uyeiliskileri@aso.org.tr

Sayın Üyemiz;

"Başkenti ileri teknolojiyi kullanan ve sürdürülebilir şekilde yüksek katma değer üreten lider sanayi kenti haline getirmek" vizyonu doğrultusunda, "Ankara sanayisinin çevreye duyarlı biçimde yüksek katma değer üretmesine, verimliliğin ve rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlamak ve ülkenin ekonomik, teknolojik, sosyal ve kültürel gelişiminde öncü ve yol gösterici olmak" misyonunu gerçekleştirmek üzere faaliyetlerini sürdüren Odamız, üyelerinin beklentilerini karşılamak ve girişimlerde bulunmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu çerçevede, Odamız üyesi firmalara yönelik olarak çeşitli alanlarda kurumsal indirim çalışmaları başlatılmış ve görüşmeler gerçekleştirilmektedir.

Üyelerimiz ve misafirlerinin konaklamalarında uygun fiyatlardan yararlanmaları amacıyla çeşitli otellerle indirim anlaşmaları yapılmıştır. Ekte yer alan anlaşmalı otellerimizden faydalanırken “Üye Kimlik Kartı” yada güncel olarak Oda Sicil Kayıt Suretini göstermeniz yeterli olacaktır.

Oda Sicil Kayıt Suretini https://www.aso.org.tr/online-hizmetler bağlantısına tıklayarak Online Hizmetler bölümünden alabilirsiniz.

 

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası