KOCAELİ SANAYİ ODASI ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ

2024-03-04 11:25:00
İşareti : 013-789

İrtibat: ceyda.polat@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza ulaşan yazıda, Kocaeli Sanayi Odası'nın yazısına atfen, 1995 yılından bu yana çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve iyileştirilmesine katkıda bulunan sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenmekte olan Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri'nin bu yıl 30. Kez gerçekleştirileceği ifade edilmiştir. Ülke çapında gerçekleştirilen ve başvuruya açık olan organizasyonda, büyük ölçekli firma ve KOBİ kategorisinde Çevre Ödülleri ve 8 ana alanda Sektör Ödülleri verilecektir.

26 Nisan 2024 tarihine kadar başvurular Kocaeli Sanayi Odası'na yapılabilecek olup Çevre Ödülü ve Sektör Ödülü almaya hak kazanan firmalara "atık bertarafı" konusunda bir yıl boyunca İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş. (İZAYDAŞ) tarafından özel indirimler yapılacaktır. Ayrıca; başvuran ve ilk elemeyi geçerek saha ziyaretine kalmaya hak kazanan firmalara da özel indirimler uygulanacaktır.

Çevre Ödülleri organizasyonuna katılım şartları ve organizasyon ile ilgili bilgilerin detaylı olarak yer aldığı ödül yönetmeliğine, başvuru formuna ve ayrıntılara ilgili internet adresinden ulaşılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası


Ek Listesi