İKİNCİ YÜZYILDA YAPAY ZEKA PANELİ

2024-03-21 00:00:00
İşareti : 12/5000-1009

İrtibat: gym@aso.org.tr

Ankara Sanayi Odası 35. Meslek Komitesi tarafından organize edilen "İkinci Yüzyılda Yapay Zeka Paneli" 29 Mart 2024 Cuma Günü saat 10.00'da Ankara Sanayi Odası Zafer Çağlayan Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Labris Networks Kurucu Ortağı ve ASO Meclis Üyesi Sn. Oğuz YILMAZ moderatörlüğünde TOBB ETÜ Genel Sekreteri - Ceza Hukuku Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Olgun DEĞİRMENCİ, TÜBİTAK BİLGEM Akıllı Üretim Sistemleri Koordinatörü Sn. Dr. Cenk Deniz MENDİ, Simovate Teknik Müdürü Sn. Serkan KALINÖZ, T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Uzmanı Sn. Dr. Zümrüt MÜFTÜOĞLU'nun konuşmacı olarak yer aldığı panelimize katılımlarınızı bilgilerinize sunarız.

Katılım için; https://aso.org.tr/form/ikinci-yuzyilda-yapay-zeka-paneli-kayit-formu-97  bağlantısındaki Kayıt Formunu 28 Mart 2024 saat 18.00'a kadar doldurmanız gerekmektedir.

Saygılarımla,