HAZIR GİYİM VE AYAKKABI SEKTÖRÜNE YÖNELİK OECD EĞİTİM İMKANI

2024-03-25 00:00:00
İşareti : 05/5000-1034

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan bir yazıda, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı'nın (OECD) yazısına atfen; OECD'nin "Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye'de Hazır Giyim ve Ayakkabı Sektöründe Durum Tespiti Konusunda Kapasite Geliştirme Programı" için eğitim düzenleyeceği iletilmektedir.

Söz konusu eğitimin; Mısır, Ürdün, Fas, Tunus ve Türkiye'de hazır giyim ve ayakkabı sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler için planlandığı, eğitimin tüm tedarik zinciri boyunca her boyutta ve türde şirketi kapsadığı  ifade edilmektedir.

Ekte detayları verilen eğitim ile ilgilenen üyelerimizin 30 Nisan 2024 tarihine kadar bit.ly/4a4pCDK  linki üzerinden kayıt oluşturmaları gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.