“GİRİŞİMCİLİK YOLU “DÖNÜŞÜM”: KADIN GİRİŞİMCİLERLE YENİDEN BAŞLA! PROJESİ” KAYITLARI BAŞLADI

2024-04-04 00:00:00
İşareti : 12/5000-1189

İrtibat: gym@aso.org.tr

ANGİKAD - Girişimci İş Kadınları Derneği liderliğinde yürütülen ve Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Kalkınma Ajansı, TÜRKONFED, İÇASİFED, Başkent OSB ve TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu'nun paydaş olarak yer aldığı "Girişimcilik Yolu "Dönüşüm": Kadın Girişimcilerle Yeniden Başla! Projesi" için başvurular başlamıştır.

Proje ile deprem bölgelerinde Hatay, Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinde iş kurmak ve depremzedelere istihdam sağlamak isteyen 30 girişimci kadına, iş kurma süreçlerinde ihtiyaç duyacağı eğitimler verilecek, mentorluk desteğisağlanacak, ihtiyaç envanterlerinin çıkarılarak bu ihtiyaçlara yönelik işbirlikleri kurulacaktır.

Projenin Hedef Kitlesi:

- Daha önce bu illerde işletmesi olup da kaybetmiş yeniden başlayacak kadın girişimciler

- Dünyanın neresinde olursa olsun bu illerde iş kurmak veya şube açmak isteyen kadın girişimciler

- İşletme yönetimine kadın yönetici getirmiş ve kadın istihdam oranı en az %50 olan erkek girişimciler (programa işletmeyi yöneten kadın yönetici katılabilecektir)

Proje başvurularının www.gydonusum.org sayfası üzerinden 24 Nisan 23:59'a kadar devam edeceği hususunu bilgilerinize sunarız.