EXPORT AKADEMİ BAŞLIYOR

2024-04-03 00:00:00
İşareti : 12/5000-1138

İrtibat: gym@aso.org.tr

Sayın Üyemiz, 

Ticaret Bakanlığı tarafından ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve yeni iş bağlantıları kurma ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak UPS firması iş birliği ile hayata geçirilen "Export Akademi-Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" kapsamında girişimcilere yönelik fiziki ve online olmak üzere 31 etkinlik düzenlenmiş ve bu etkinliklere 6 bini aşkın girişimci tarafından katılım sağlanmıştır.

2024 yılı boyunca Ticaret Bakanlığı uzmanları tarafından devlet desteklerine yönelik verecekleri eğitimlerin yanı sıra online pazarlarda satış yöntemleri, e-ticaret sitesi altyapı kurulumu, lojistik süreçleri ve gümrük mevzuatı ve dijital pazarlama olmak üzere farklı konu başlıklarında özel sektörün önde gelen uzmanlarının da eğitim vereceği, katılımcıların birbiriyle tanışıp yeni iş bağlantıları kurabilecekleri, içeriği zenginleştirilmiş Export Akademi programları, yüz yüze olmak üzere ülkemizin farklı illerinde gerçekleştirilecek ve program sonunda katılımcılara dijital katılım sertifikaları verilecektir.

Bu doğrultuda, 2024 yılının 2. Export Akademi Programı 17 Nisan 2024 tarihinde Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Program yemekli ve ücretsizdir. Program akışı Ek-1 'de tarafınıza sunulmuştur. Programa özellikle,    e-ihracat/e-ticaret konularına ilgili, bu alanlarda gelişime açık, motivasyonu yüksek girişimciler başta olmak üzere ilgililerin katılımı beklenmektedir.

Programa kayıt için katılımcıların öncelikle  https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/Ihracat adresinden başvuru yapmaları ve sonrasında Ek-2'de yer alan "Teyitli Katılımcı Formu"nun doldurularak 5 Nisan 2024 tarihine kadar sanel.ala@tobb.org.tr

adresine iletilmesi gerekliliğini bilgilerinize sunarız. 

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası