EKO-ÜRETİM DÖNÜŞÜM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

2024-03-07 00:00:00
İşareti : 13/857

İrtibat: cevik@aso.org.tr

Odamız ile Ankara Kalkınma Ajansı ve Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) arasında sanayinin yeşil dönüşümünü desteklemek adına bir iş birliği yapılmıştır. Bu doğrultuda; Ankara ilinde faaliyet gösteren katılımcı firmalara TTGV Eko-Üretim Dönüşüm Programı kapsamında firma kapasitesini / olgunluk düzeyini ve temel ihtiyaçlarını tespit etmeye yönelik veri analizi ve analiz çıktılarının raporlanmasını içeren Ön Analiz (Faz-1) ve Detaylı Analiz ve Yol Haritası Geliştirme (Faz-2) hizmetleri sağlanacaktır. İlgili programın tanıtılmasına yönelik olarak, 12 Mart 2024, Saat 14:00'da Odamız Zafer Çağlayan Meclis Salonu'nda Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecektir.

Programın açılış konuşmaları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Sn. Ahmet ŞİMŞEK, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Seyit ARDIÇ ve TTGV Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Levent Mete ÖZGÜRBÜZ tarafından yapılacak olup, program hakkında detaylı bilgiye ekten ve aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabileceğiniz hususunu bilgilerinize sunarız.