DÜNYA GİRİŞİMCİLER YATIRIM FORUMU

2024-03-14 00:00:00
İşareti : 12/5000-903

İrtibat: gym@aso.org.tr

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) alınan yazıda, İslam Ticaret ve Kalkınma Odasının yazısına atfen, Dünya Girişimciler Yatırım Forumunun (WEIF), 14-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Bahreyn'in başkenti Manama'da düzenleneceği bildirilmektedir.

Foruma ilişkin bilgiler ve katılım formu ekte yer almakta olup Sürdürebilir Kalkınma Hedeflerine (SDGs) ulaşmak için girişimciliğin önemine dikkat çeken Forumla ilgili detaylı bilgiye www.theweif.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Söz konusu Foruma katılmak isteyenlerin ekteki formu İngilizce olarak doldurmuş şekilde, 1 adet fotoğraf ve en az 12 ay geçerliliği olan pasaport kopyaları ile TOBB'a (E-posta: kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) göndermeleri durumunda, bilgiler İslam Ticaret ve Kalkınma Odasına iletilecektir.

Bilgilerinize sunarız.