BULGAR-TÜRK İŞ FORUMU

2024-02-23 00:00:00
İşareti : 05/5000-676

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen, 8 Mart 2024 tarihinde Burgaz'da Bulgar-Türk İş Forumu'nun düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu etkinliğin ikili ticari ve ekonomik ilişkilerimiz açısından önem arz ettiği ve 8 Mart 2024 "Dünya Kadınlar Günü"nde mezkur etkinliğin düzenlenmesinden dolayı başta kadın girişimciler olmak üzere bilgi ve iletişim teknolojileri, bulut ve mobil teknolojiler, oyun teknolojileri, fintech, siber güvenlik, dijital sağlık ve teknolojiler gibi ileri teknoloji sektörler ile makine, elektrikli aletler, otomotiv yedek parçaları, kimyasallar, tekstil ve hazır giyim, inşaat ve inşaat malzemeleri, teknik müşavirlik gibi sektörlerdeki yenilikçi firmaların davet edildiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, detaylı bilgi almak isteyen üyelerimizin Burgaz Ticaret Müşavirliği (burgaz@ticaret.gov.tr) ile iletişime geçebilecekleri ifade edilmektedir.