BAPEX İHALE DUYURUSU

2024-03-26 00:00:00
İşareti : 05/5000-1047

İrtibat: dim@aso.org.tr

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen,  Bangladeş'te kamuya ait Bangladesh Petroleum Exploration & Production Company Ltd (BAPEX) tarafından "Bangladeş'te anahtar teslimi olarak 2000 HP AC-AC VDF Tipi 5000(+) metre kapasiteli kara sondaj kulesi ve teçhizatları ile ilgili tesisler ve zorunlu yedek parçaların tasarımı, mühendisliği, satın alınması, temini, montajı, devreye alınması, test edilmesi ve sondaj sırasında her türlü bakım hizmeti" konulu uluslararası bir ihale duyurusunun yayımlandığı belirtilmektedir.

Söz konusu ihale bilgileri ilişikte yer almakta olup, ilave bilgi için Ticaret Müşavirliği ile dakka@ticaret.gov.tr e-postası üzerinden temasa geçilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.