AZERBAYCAN HAKKINDA GÖRÜŞ TALEBİ

2024-01-10 00:00:00
İşareti : 05/5000 - 108

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen, Türkiye-Azerbaycan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu 11. Dönem Toplantısı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz ile Azerbaycan Başbakanı Sn. Ali Esedov'un eşbaşkanlığında 22 Şubat 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmekte ve söz konusu toplantının hazırlıkları çerçevesinde faydalanılmak üzere Azerbaycan'da karşılaşılan sorunlara ilişkin görüş talep edilmektedir. Bu kapsamda, üyelerimizin varsa Azerbaycan'da karşılaştıkları sorunları ekte yer alan forma işleyerek 16 Ocak 2024 tarihine kadar Odamıza (E-posta: dim@aso.org.tr) iletmesi hususunu bilgilerinize sunarız.