ASO YÖNETİMİ TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI’YI ZİYARET ETTİ

2023-12-29 16:20:00

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

ASO Başkanı Seyit Ardıç, Ankara Sanayi Odası’nın çalışmaları ve Başkent’teki Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili Bakan Yumaklı’ya bilgi verdi. Ekonomideki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Ardıç, sanayicilerin beklentileri, sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin raporu da Bakan Yumaklı’ya takdim etti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette ASO Başkanı Seyit Ardıç’a, Başkan Yardımcısı Ercan Ata, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Osmanbeyoğlu, İhsan Çetinceviz, Ertuğrul Onat, Levent Akçakoca, Meclis Üyesi Cem Taşkaldıran ve ASO Genel Koordinatörü Prof. Dr. Yavuz Cabbar eşlik etti.