ALMAN TEDARİK ZİNCİRİ ÖZEN YÜKÜMLÜLÜĞÜ YASASI ORTAK BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

2024-04-24 09:00:00
İşareti : 013/5000-1314

İrtibat: ceyda.polat@aso.org.tr

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda TOBB ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK Türkiye) iş birliği ile "Alman Tedarik Zinciri Özen Yükümlülüğü Kanunu ve Türk-Alman Ekonomik İlişkilerine Etkileri" konulu bir ortak bilgilendirme webinarının gerçekleştirileceği ifade edilmiştir.

30 Nisan 2024 Salı günü, 10.00-12.00 saatleri arasında düzenlenecek webinarda; Almanya'da 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle yürürlüğe giren Tedarik Zincirlerinde Özen Yükümlülüğü Kanunu (LkSG), bu kanunun Türkiye'deki şirketlere, tedarikçilere ve dünya çapındaki tedarik zincirlerine etkileri ile kanunun ve ilgili AB direktif (CSDD Directive) taslağının Avrupa Birliği'nin Yeşil Dönüşüm hedefleri bağlamındaki tesirleri ele alınacak olup webinar duyurusu ve programı ekte bilgilerinize sunulmaktadır.