ABD ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI ALIM HEYETİ HK. 11-14 MART 2024

2024-01-19 00:00:00
İşareti : 05/5000 - 207

İrtibat: dim@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından iletilen, ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı'nın yazısına atfen, 11-14 Mart 2024 tarihlerinde Atlanta'da Georgia World Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek MODEX 2024 Fuarı'na (https://www.modexshow.com) Türk iş insanlarından oluşacak bir alım heyeti düzenleyeceği bildirilmektedir. 

Fuarda sergilenecek ürün ve teknolojiler ekte iletilmekte olup heyete dahil olunması dahilinde aşağıda yer alan birtakım avantajlardan faydalanılacağı belirtilmektedir. 

- Ücretsiz fuar giriş kaydınızın yapılması

- MODEX'in Uluslararası Resepsiyonuna ücretsiz davetiye

- ABD'li katılımcılarla, satın alma talebinize göre özelleştirilmiş, önceden ayarlanmış ve kolaylaştırılmış brifingler ve toplantılar

- Özel toplantı odaları, ücretsiz wifi, dinlenme alanı ve soft içeceklerin sunulduğu lounge alanı

- Uluslararası İş Merkezine (IBC) erişim 

Bu kapsamda, otel ve uçak bileti masrafları katılımcıların kendileri tarafından karşılanacak olup, delegasyona katılım ücreti kişi başı 90 ABD Doları'dır.

Söz konusu fuara delegasyon ile katılmak ve ayrıcalıklardan yararlanmak isteyen üyelerimizin Naz Demirdöven ile (e-posta: naz.demirdoven@trade.gov) iletişime geçmeleri gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası