AB SINIRDA KARBON DÜZENLEME MEKANİZMASI (SKDM) ÖZEL SEKTÖR BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

2024-02-14 00:00:00
İşareti : 585

İrtibat: cevik@aso.org.tr

Ticaret Bakanlığı Uluslararası Anlaşmalar ve AB Genel Müdürlüğü tarafından Odamıza iletilen yazıda, SKDM raporlama yükümlülüklerinin devreye girmesiyle ortaya çıkan uygulama güçlüklerinin dikkate alındığı bilgisi paylaşılmıştır. Bu kapsamda, SKDM'nin etkilerinin azaltılmasına yönelik çalışmalara dikkat çekmek ve özel sektörün sera gazı emisyonlarının raporlanması ve azaltımı konusundaki çalışmalarında yol gösterebilecek bilgi paylaşımında bulunmak üzere, çevrimiçi bilgilendirme seminerleri gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu etkinlik planlaması kapsamında ayda bir gerçekleştirilmesi öngörülen seminerlerin ilki, ekli program çerçevesinde, 23 Şubat 2024 Cuma günü saat 14.30'da yapılacak olup, ekteki programda yer alan link üzerinden kayıt yaptırılabileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Ankara Sanayi Odası.