TGK İnsan Tüketimine Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sütlerin Analiz Metodları Tebliği Hk. - Ankara Sanayi Odası

TGK İnsan Tüketimine Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sütlerin Analiz Metodları Tebliği Hk.

Tarihi :  17.08.2012
İşareti :  4/5000-2681
 
Sayın Üyemiz,
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen bir yazıda , Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce TGK İnsan Tüketimine Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sütlerin Analiz Metodları Tebliği taslağının hazırlandığı tarafımıza iletilmiştir.  
 
Söz konusu taslak ve görüş bildirme formu ekte bilgilerinize sunulmaktadır. Söz konusu taslak ile ilgili görüşlerinizi 12.09.2012 çarşamba gününe kadar gokcen.celik@aso.org.tr e-posta adresine veya 312-417 52 05 numaralı faksımıza göndermeniz gerekmektedir.
 
Bilgilerinize sunarız.    
 
Saygılarımızla,
 
Ankara Sanayi Odası