HİNDİSTAN SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI - Ankara Sanayi Odası

HİNDİSTAN SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI

İşareti : 05/5000-2273

İrtibat : dim@aso.org.tr

Sayın Üyemiz,

 

İstanbul İhracatçı Birlikleri’nden alınan bir yazıda; Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği organizasyonunda Yeni Delhi/Hindistan’da 07-11 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan “32. AAHAR 2017- The International Food & Hospitality Fair” fuarı ile eş zamanlı Hindistan’a yönelik 06-09 Mart 2017 tarihleri arasında Sektörel Ticaret Heyeti organize edilmesi planlanmaktadır. Bu çerçevede; Hindistan Sektörel Ticaret Heyeti programının Hindistan pazarına girmek isteyen firmalar için önemli bir fırsat oluşturulacağı mülahaza edilmektedir.

Söz konusu Ticaret Heyeti programı kapsamında alınacak katılım payına; İstanbul Yeni Delhi-İstanbul ekonomi sınıfı uçak bileti, 5 yıldızlı otelde konaklama (Oda+kahvaltı), öğle ve akşam yemekleri, katılım kitapçığında yer alma, her türlü tanıtım, ilan, basılı malzemeler ve ikili iş görüşmeleri için gerekli olan bütün hizmetlerin dahil, oteldeki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamaların hariç olacağı ve İstanbul dışından katılacak üyelerimizin iç hat uçuşları ve yurt dışı çıkış harç bedellerinin kendileri tarafından  karşılanacağı belirtilmiştir.  Heyet katılım bedeli ön başvuruların tamamlanması ve Bakanlık onayını müteakip ayrıca duyurulacaktır. Ekonomi Bakanlığı tarafından uygun görülmesi halinde adı geçen heyet “2011/1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Girişi Desteği’ne İlişkin Tebliğ” kapsamında değerlendirilecek ve katılımcı firmaların ulaşım ve konaklama ile tanıtım harcamaları üzerinden %50’ye yakın devlet desteğinden faydalanması söz konusu olacaktır.

Bahse konu heyete ilişkin çalışmaların yürütülebilmesi amacıyla , söz konusu ticaret heyetine katılmak isteyen üyelerimizin en geç 02 Aralık 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar ekte yer alan katılımcı şirket bilgi formu ve talep yazısı başvuru formlarını doldurup, İstanbul İhracatçı Birlikleri Fındık ve Kuru Meyve Koordinasyon Şubesi’nden Erdal BAŞAR (Tel: 0212 454 05 48,  e-posta: kurumeyve@iib.org.tr)  ile iletişime geçmeleri hususunu bilgilerinize sunarız.

 

Saygılarımızla,

Ankara Sanayi Odası

 

Ek: Talep Yazısı